Barn på klubbens område

Barn är välkomna på båtklubbens område under gemensamma båthelgerna under vuxens direkta uppsikt. Barn som finns på området ska även andra tider vara under vuxens uppsikt då tunga transporter sker på området och det är stor risk för skador.

Lås

Lås alltid bommar och grindar, även om du bara är inne på området, eller ute på bryggorna, en kort stund. Se även till att jollar och roddbåtar är låsta.

Eldning

Eldning på klubbens område och bryggor är inte tillåtet.

DNA-märkning

Klubben förordar DNA-märkning av båtar, och Safesolution erbjuder oss i klubben att köpa ett DNA-märkpaket med rabatt, mer information hittar du här. Det går att märka både båt, bil och hemmet med det. Klubben har också fått skyltar som satts upp på bryggor och bodar. Det har visat sig att det är ett effektivt sätt slippa bovarna. Polisen har nyss lyckats fånga ett gäng som stulit bildelar som var märkta, och då gick det att visa att det var tjuvgods. Kontakta styrelsen via info@tsbk.se om du inte fått erbjudandet.

SAFELAND (tidigare TRYGVE)

Safeland är en trygghetsapplikation som TSBK använder för båtsamverkan. Anslut dig till Safeland genom att gå med här. Skapa först ett konto och sedan sök efter Gruppen TSBK, se nedan.

Du kan sen antingen via en dator logga på till applikationen eller ladda ner den App som finns för smarta telefoner och läsplattor.När du är inloggad i Appen välj: Grupper.

Sök TSBK och ansök medlemskap

Tänk på att om du ska göra inlägg i TSBK gruppen måste du försöka vara kort i ditt meddelande och att markera inlägget att endast bli synligt för TSBK gruppen om du bara vill dela det med medlemmar i gruppen.